Treninger i mai

Postet av Grimstad Karateklubb den 6. Mai 2020

Fra og med neste uke begynner vi med faste treninger inne igjen.

Treningene blir nede i den store hallen i sør amfi Grimstad

PartiTirsdagTorsdag
Barn/foreldre17:00-18:0017:00-18:00
Vanlig/nye ungdom og voksne17:00-18:00
18:00-19:00
Elite17:00-18:00
19:00-20:00

OBS: Alle må ha innesko på seg under treningen. Dere må også være ferdig skiftet før dere kommer til hallen. Dusjene kan ikke benyttes.

Utendørstrening på Groos uke 17

Postet av Grimstad Karateklubb den 19. Apr 2020

Det er fremdeles stengt for treninger inne, men nå begynner været å bli fint nok til å kunne trene ute.

Vi inviterer derfor til å bli med på utendørstrening på Groos tirsdag og torsdag.

Treningen på tirsdag vil fokusere på basisteknikker og kombinasjoner mens vi går kata (mønster) på torsdagen.

Ettersom det kun er åpnet for å trene i små grupper (4+instruktøren) må vi ha påmelding på skjemaet dere finner her og vi kommer til å sende ut en liste over når dere kan komme å trene litt etter kl 21 dagen før.

Vi sikter på å ha et par grupper, kl 17 og 17:45, men kan utvide om det blir behov

Det er også mulig for dere som ikke er aktive medlemmer å bli med :)  (f.eks. foreldre eller dere som har tatt en lang pause i treningen)

ps: det er selvfølgelig værforbehold. Det er også lov å trene med sko og/eller vanlig treningstøy.

Fra treningen forrige uke

Koronavirus - Avlyste treninger

Postet av Grimstad Karateklubb den 11. Mar 2020

Vi avlyser morgendagens trening, og all trening t.o.m. utgangen av neste uke (uke 12). Vi kommer tilbake med en oppdatering i slutten av neste uke. Medlemmer vil også motta en e-post med den samme informasjonen.

Avlysningen kommer på bakgrunn av at det i dag er kommet nye retningslinjer fra Kristiansand kommune, hvor flere av rådene også kan tilskrives resten av Agder. Antall smittede øker kraftig rundt Kristiansand, og vi ønsker å være proaktive ift at vi har mye nærkontakt i karate.

Vi har ingen indikasjon på at noen av våre medlemmer er smittet. Når vi er i gang igjen med treninger, er det viktig at de som har luftveissymptomer holder seg hjemme til de er friske.

Norges Kampsportforbund har avlyst alle større arrangementer og ber klubbene følge situasjonen tett. Les mer her.

Ellers anbefaler vi alle medlemmer å følge med på FHIs nettsider ifm Koronaviruset.

Vi ønsker dere alle god helse, og håper dette kan bidra til å forsinke og begrense smittetoppen.

Innkalling til årsmøte 2020

Postet av Grimstad Karateklubb den 20. Jan 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Grimstad karateklubb.

Årsmøtet avholdes torsdag den 27 feburar kl 18.00 Sør Amfi Grimstad.

Saker som et medlem ønsker å tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 17. februar til post@grimstadkarate.no .

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Under følger sakslisten for årsmøtet:

Sak 1: Godkjenne de stemmeberettigede

Sak 2: Velge dirigent

Sak 3: Velge referent

Sak 4: Velge to medlemmer til å underskrive protokollen

Sak 5: Godkjenne innkallingen

Sak 6: Godkjenne sakslisten

Sak 7: Behandle idrettslagets årsberetning

Sak 8: Behandle idrettslagets regnskap i revidert stand

Sak 9: Behandle forslag og saker

9.1: Vedta ny lovnorm fra NiF

Sak 10: Fastsette medlemskontingent og treningsavgift