Treningsstart høsten 2020

Postet av Grimstad Karateklubb den 6. Aug 2020

Nå er vi straks klare til å starte opp for høsten. På grunn av smittevernsituasjonen har vi måtte gjøre noen endringer i forhold til normalen. Vi jobber kontinuerlig med å tilpasse oss etter gjeldende regler og råd for smittevern, så endringer i treningstilbudet kan forekomme på kort varsel.

Det er også viktig at alle som trener MÅ være registrerte som medlemmer eller som prøvemedlemmer før trening. Dette gjøres på https://grimstadkarate.no/p/23706/bli-medlem

Oppstart:

Barn og nye voksne/ungdommer starter fra mandag 24 august.

Erfarne ungdommer og voksne starter tirsdag 18. august

Årets treningstider blir som følger:

Mandag:

17:00 - 18:00: Nye barn og de med litt erfaring

18:00 - 19:00: Erfarne barn (minst oransje stripe)

19:00 - 20:00: Nye ungdommer og voksne

18:00 - 19:30: ungdommer og voksne (fra gult belte)

19:30 - 21:00: Eliteparti (krav om at du kan teknikkene til 3. kyu)

18:00 - 19:30: ungdommer opp til og med 19 år

19:30 - 21:00: Voksne fra 20 år

Tilpasninger pga gjeldende smittevernregelverk:

Det er for tiden satt ett tak på maksimalt 20 deltakere per gruppe.

Partiene med deltakere som er 20 år eller eldre skal ikke ha fysisk kontakt, så fremt de ikke bor i samme husstand. Foreldre som trener på barnepartiene får derfor kun trene med egne barn.

Partiet torsdag kl 18:00 til 19:30 er kun åpent for deltakere som ikke enda har fylt 20 år.

Dersom det møter opp over 20 deltakere på barnepartiene på mandag vil vi dele partiet slik at vi har to grupper samtidig med forskjellige instruktører.

For mer info om partier og instruktører, se http://www.grimstadkarate.no/p/22116/timeplan

Treninger i mai

Postet av Grimstad Karateklubb den 6. Mai 2020

Fra og med neste uke begynner vi med faste treninger inne igjen.

Treningene blir nede i den store hallen i sør amfi Grimstad

PartiTirsdagTorsdag
Barn/foreldre17:00-18:0017:00-18:00
Vanlig/nye ungdom og voksne17:00-18:00
18:00-19:00
Elite17:00-18:00
19:00-20:00

OBS: Alle må ha innesko på seg under treningen. Dere må også være ferdig skiftet før dere kommer til hallen. Dusjene kan ikke benyttes.

Utendørstrening på Groos uke 17

Postet av Grimstad Karateklubb den 19. Apr 2020

Det er fremdeles stengt for treninger inne, men nå begynner været å bli fint nok til å kunne trene ute.

Vi inviterer derfor til å bli med på utendørstrening på Groos tirsdag og torsdag.

Treningen på tirsdag vil fokusere på basisteknikker og kombinasjoner mens vi går kata (mønster) på torsdagen.

Ettersom det kun er åpnet for å trene i små grupper (4+instruktøren) må vi ha påmelding på skjemaet dere finner her og vi kommer til å sende ut en liste over når dere kan komme å trene litt etter kl 21 dagen før.

Vi sikter på å ha et par grupper, kl 17 og 17:45, men kan utvide om det blir behov

Det er også mulig for dere som ikke er aktive medlemmer å bli med :)  (f.eks. foreldre eller dere som har tatt en lang pause i treningen)

ps: det er selvfølgelig værforbehold. Det er også lov å trene med sko og/eller vanlig treningstøy.

Fra treningen forrige uke

Koronavirus - Avlyste treninger

Postet av Grimstad Karateklubb den 11. Mar 2020

Vi avlyser morgendagens trening, og all trening t.o.m. utgangen av neste uke (uke 12). Vi kommer tilbake med en oppdatering i slutten av neste uke. Medlemmer vil også motta en e-post med den samme informasjonen.

Avlysningen kommer på bakgrunn av at det i dag er kommet nye retningslinjer fra Kristiansand kommune, hvor flere av rådene også kan tilskrives resten av Agder. Antall smittede øker kraftig rundt Kristiansand, og vi ønsker å være proaktive ift at vi har mye nærkontakt i karate.

Vi har ingen indikasjon på at noen av våre medlemmer er smittet. Når vi er i gang igjen med treninger, er det viktig at de som har luftveissymptomer holder seg hjemme til de er friske.

Norges Kampsportforbund har avlyst alle større arrangementer og ber klubbene følge situasjonen tett. Les mer her.

Ellers anbefaler vi alle medlemmer å følge med på FHIs nettsider ifm Koronaviruset.

Vi ønsker dere alle god helse, og håper dette kan bidra til å forsinke og begrense smittetoppen.