Bli Medlem

Velkommen til klubben!

(Du har nå tatt første steget mot egenutvikling, mye gøy og kanskje sort belte!)

Vi ønsker av forsikringsgrunner at alle registrerer seg allerede fra første trening.
Prøv 2 uker gratis før du bestemmer deg for å fortsette.

Trykk på bildet under for å melde deg inn i klubben (uforpliktende):

Bli Medlem

Vi anbefaler at du ikke reserverer deg mot å motta SMS, da vi av og til bruker SMS tjenesten for å sende ut påminnelser eller beskjeder.
Vennligst fyll ut mobilnummer i tillegg til de påkrevde feltene.
Det er topp om du legger ut bilde og fyller ut alle infofeltene, men dette kan også gjøres ved en senere anledning.

Etter registrering vil du motta en AvtaleGiro avtale per e-post. Når du har bestemt deg for å fortsette, så fyller du ut og leverer denne avtalen på trening. Deretter vil trener godkjenne ditt medlemsskap i systemet.

Etter godkjenning vil første faktura komme per e-post, da det tar noen uker å aktivere Avtalegiro. Du vil aldri bli dobbeltfakturert av det samme systemet både på Avtalegiro og e-post, så dersom du mottar faktura på e-post, så skal denne betales.
Husk å alltid bruke KID nummeret ved betaling!

Det er forskjell på å bli medlem av klubben og nettsiden.
Denne infoen gjelder klubbmedlemskap. Uavhengig av dette kan du bli medlem av nettsiden (åpent for alle). Se Min Nettside.