Priser

Dersom du ikke har trent hos oss før er det mulig å prøve ett par ganger gratis før du bestemmer deg.

Alle som trener med oss må registrere seg ved første trening av forsikringsgrunner.
Dette er uforpliktende, og faktura blir sendt ut først dersom du fortsetter etter 2 uker.

Prisen for å trene er delt i 2, en fast kontingent basert på alder og en semesteravgift som er avhengig av hvilket parti du deltar på. Du betaler kun for det dyreste partiet selv om du deltar på flere.

Årskontingenten dekker bl.a. medlemskap i Norges Kampsportforbund (NKF) og Shorin Ryu Karate Association.
Som registrert medlem får du også en skadeforsikring. Les mer under Forsikring.

Parti Alder Årskontigent Treningsavgift per måned Totalpris per halvår1
Barn (inkl. FamilieKarate) 3-12 år 200 80 kr per måned (+5 kr i fakturagebyr) 680 (+fakturagebyr)
Ungdom under 13 år 200 100 kr per måned (+5 kr i fakturagebyr) 800 (+fakturagebyr)
Ungdom 13-16 år 300 100 kr per måned (+5 kr i fakturagebyr) 900 (+fakturagebyr)
Voksne (inkl. FamilieKarate) 17-100 år 300 120 kr per måned (+5 kr i fakturagebyr) 1020 (+fakturagebyr)
FamilieKarate Voksne 17-100 år 300 70 kr per måned (+5 kr i fakturagebyr) 720 (+fakturagebyr)

Klubben bruker Avtalegiro. Denne mottar du på e-post ved registrering. Etter 2 ukers gratis trening, leveres Avtalegiroen til din trener.
Første faktura komme per e-post, da det tar noen uker å aktivere Avtalegiro. Du vil aldri bli dobbeltfakturert av det samme systemet både på Avtalegiro og e-post, så dersom du mottar faktura på e-post, så skal denne betales.
Husk å alltid bruke KID nummeret ved betaling!
Dersom du har mottatt flere fakturaer, så må du betale dem individuelt med sine respektive KID nummer.
Om du har mottatt en faktura som er feil ber vi deg ta kontakt med klubben.

Enkelte avgifter f.eks. Watanabeleir, kommer som e-post faktura selv om man har AvtaleGiro.

1: Årskontingent betales kun en gang per kalenderår. Dvs at halvårsprisen blir lavere om du trener både høst og vår.