FamilieKarate

På FamilieKaratepartiet trener barn og foresatt sammen.

Her kan de som føler seg i tidsklemma trene samtidig som de skaper kvalitetstid sammen. Det å gjøre noe aktivt sammen er ekstra gøy!
Barn som ønsker å trene en ekstra dag i uken kan gjerne utfordre en av foreldre til å være med på FamilieKaraten.
Besteforeldre, eldre søsken e.l. kan også delta sammen med barnet, men vi ber om at de er ca 15 år eller eldre.

Den voksne deltar også aktivt i treningen.
Teknikker og øvelser utføres etter dine egne forutsetninger og det er ingen krav til fysisk form.

Partiet krever ingen beltegrad og forholder seg for det meste til lavere pensumteknikker. Alle beltegrader kan allikevel ha utbytte av repetisjon av øvelsene.
Vi ønsker å ha det gøy sammen og legger vekt på mange parøvelser mellom barn og voksen.

Kontingenten for barna er lik enten de deltar på et av barnepartiene, FamilieKarate eller begge deler.

Tillegget for FamilieKarate er at den foresatte betaler en kontingent som også dekker forsikring.
Foresatte som allerede er medlem i klubben betaler ingenting ekstra.
Dersom den foresatte ønsker å utvide medlemskapet til å også gjelde voksenpartier, så betales kun mellomlegget.

Møt opp i behagelig treningstøy eller Karatedrakt og barbeint.
Det er mest optimalt at det er samme familiemedlem som er med hver gang, og det er forutsatt at de er medlem i klubben (pga gyldig forsikring etc).