Vi har det gøy på trening!

Mye av Karaten lærer vi gjennom lek og moro.
Vi har pensumteknikker og graderinger, men det viktigste er at barnet trives og er trygg på trening.
Treningen er variert og allsidig med pensumet i bunn.
Vi verdsetter innsatsvilje, tålmodighet og høflighet, som er stilartens verdier.

Man må ha startet i 2. klasse for å delta på Barn 1 og 1. klasse for FamilieKarate (se egen fane Trening - FamilieKarate).
Treningen passer for alle uansett kjønn, tekniske ferdigheter eller fysisk form.

Det er lov til å prøve gratis noen ganger før man blir medlem, men vi ønsker å registrere dere av forsikringsgrunner.
Møt opp på trening i behagelig treningstøy og barbeint.
Ofte har vi et godt oppstartstilbud i starten av semesteret, for de som ønsker å kjøpe drakt etter å ha prøvd noen ganger.
Beskyttelsesutstyr behøver man ikke før man starter med sparringsøvelser på de avanserte partiene.
Treneren gir beskjed når barna er klare for å gå over på neste parti, da det stilles krav til pensum og Kata man skal ha vært i gjennom.

Treningsavgiften inkluderer medlemskap i Norges Kampsportforbund (NKF) og Shorin Ryu Karate Association.
Medlemskap gir en skadeforsikring gjennom NIF og NKF.
Ikke bekymre deg, Karate er en idrett med lite skader.

Hvert halvår avsluttes med graderinger. Det er en spennende utfordring hvis viktigste hensikt er å gi en mestringsfølelse og motivasjon til å fortsette progresjonen. Les mer under fanen Karate - Gradering.

Her kan du lese NIFs barneidrettsbestemmelser.