Kick off Karate OL 2020

Kick off Karate OL 2020

Arrangør: Grimstad Karateklubb

Tid


Beskrivelse

Norges Kampsporforbund Karate Seksjonen inviterer til en karatesamling i Oslo 3.-5. februar 2017. Alle medlemmer i karate uavhengig av stilart ønskes velkommen til å delta på trening i kumite og kata.

NB: Dette arrangementet er for satsende konkurranseutøvere.

STED og TID
Fredag 3. februar - Ullevål Stadion møterom 2004, kl. 18.00 - 22.00
Lørdag 4. februar - Bjølsenhallen, kl. 09.00 - 18.00
Søndag 5. febraur - Bjølsenhallen, kl. 10.00 - 18.00

LÆRE AV HVERANDRE Hensikten er å lage en nasjonal arena hvor konkurranse utøvere i Norge skal møtes og lære av hverandre. Samtidig ønsker landslagsledelsen sammen med dommere å informere hva som oppleves som internasjonale suksess kriterier.

KUMITE Det er ønskelig å invitere kumite utøvere til å trene sammen med resten karatelandslaget. Kumite utøverne skal få trene kumite, matche andre utøvere, få feedback fra dommere og mulighet til å stille spørsmål.

KATA Det er ønskelig å inkludere kata konkurranseutøvere sammen med kumitelandslaget. Klubb og stilarts trenere oppfordres å delta på denne samlingen da trenernes innspill vil bidra til å legge grunnlag for kriterier til uttak i kata til Nordiskmesterskap, EM og VM og for tiden fremover. På denne samlingen skal kata utøverne få trene kata, matche andre utøvere, få feedback fra dommere og mulighet til å stille spørsmål.

PRIS OG PÅMELDING Program og påmelding legges ut på www.sportdata.org Det koster kr 300,- for hele helgen og faktura sendes til utøvers klubb i etterkant. Avgiften skal dekke leie av hall, transport av matter og utstyr. Helgen er gratis for trenere og dommere.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Levert av IdrettenOnline